29.4.09

VIZITA DE LUCRU A LUI JOSEPH S. BLATTER ÎN MOLDOVA


Joseph S. Blatter, Preşedintele FIFA, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova în zilele de 30 aprilie – 1 mai la invitaţia Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.
Vizita Preşedintelui FIFA în ţara noastră a fost confirmată oficial astăzi după ce în ultimele zile s-a lucrat la programul aflării înaltului oaspete în Moldova.
Şeful forului fotbalistic mondial urma să vină în Republica Moldova în vara anului trecut, deplasarea însă fiind anulată din cauza inundaţiilor care s-au abătut asupra ţării noastre. Dl Joseph S. Blatter a mai fost în Moldova în august 2002 cu ocazia Inaugurării Centrului de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă.
Din delegaţia FIFA mai fac parte Dna Eva Pasquier, Manager de Dezvoltare al FIFA pentru Europa, Dna Daniela Leeb, Ataşat Media al Preşedintelui FIFA, şi Dl Guy-Philippe Mathieu, Asistent al Preşedintelui FIFA.
Programul vizitei de lucru a Preşedintelui FIFA include întâlniri cu Preşedintele Republicii Moldova, Dl Vladimir Voronin, şi cu ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove. Dl Joseph S. Blatter va vizita sediul FMF pentru a se întâlni cu colaboratorii Federaţiei, precum şi Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă, unde se va întâlni cu membrii Comitetului Executiv al FMF. În finalul aflării sale în ţara noastră, Preşedintele FIFA va susţine, pe 1 mai, o conferinţă de presă la CPSM de la Vadul-lui-Vodă. Începutul la ora 10.00. Cu ocazia acestui eveniment FMF va pune la dispoziţia ziaristilor un autocar, care va pleca de la sediul FMF spre CPSM din Vadul-lui-Vodă la ora 9.00, iar după încheierea conferinţei de presă se va întoarce la Chişinău.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu